DatActionGesloten (do 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

ictbedrijven - DatAction - kaartoverzicht

DatAction

DatAction is gespecialiseerd in het leveren van complete oplossingen op het gebied van mobiele datacollectie, barcode scanning, barcode printing en mobile computing.
Sinds 1989 worden vanuit de vestigingen in Erpe (Belgiƫ) en Dronten (Nederland) projecten gerealiseerd voor o.a. nutsbedrijven, logistieke dienstverleners, brandweer, gezondheidszorg, handel en industrie.
Om deze totaaloplossingen te realiseren maakt DatAction gebruik van de nieuwste producten van toonaangevende producenten van Auto-ID apparatuur zoals Honeywell, Intermec, Zebra, Datalogic, Motion, Panasonic en vele andere.

Technische ondersteuning
DatAction ondersteunt haar klanten met een technische dienst waar u terecht kunt met alle technische vragen over de hardware en geleverde systemen. Bij onze serviceafdeling kunt u terecht voor reparaties aan de apparatuur. DatAction kan in veel gevallen ook de eventuele garantiereparaties namens leveranciers uitvoeren. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele en snelle service in het geval er eens iets kapot gaat.

Software
Bij onze softwareafdeling kunt u terecht voor het ontwikkelen van software voor mobiele toepassingen. Naast standaard applicaties kunt u hier ook terecht voor maatwerk; wij bouwen uw applicatie geheel naar uw wensen.

Klanten
DatAction stelt hoge eisen aan de producten, diensten en systemen die zij levert. Ons klantenbestand is een mix van zowel kleine bedrijven met eenvoudige systemen als multinationals met zeer uitgebreide systemen.

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor DatAction

  • Gratis offerte
  • Advies
  • Reparatie
  • Onderhoud
  • Verkoop

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DatAction
Produktieweg 18
8251KE Dronten

+31 (0)321 314220

Deel deze pagina

DatAction img