Amida Service Noord Onderhoud En Reparatie It Apparatuur

Amida Service Noord Onderhoud En Reparatie It Apparatuur

Houdt uw waardevolle electronica, zoals computer hardware, printers, scanners, kopieermachines of faxapparatuur in tip-top conditie!

Apparaten die langdurig in gebruik zijn zuigen lucht aan voor koeling, maar ook veel stof. Zeker computers die op de grond (een vloerbedekking) staan zuigen veel stof op en dat kan leiden tot oververhitting en beschadigde electronica.
Printers, scanners of faxen kunnen erg vies worden!

Een geval apart zijn apparaten die inkt of toner verbruiken zoals de fax, kopieermachine of printer. De fijne tonerdeeltjes hechten zich aan de rollen en behuizing en leiden op den duur tot vermindering van de kwaliteit van de afdrukken.
Heeft uw organisatie een 'clean desk policy'?

Het bureau mag er dan netjes uitzien, maar geldt dat ook voor uw toetsenbord, muis of andere randapparatuur? Een schone werkplek is een belangrijk voor een aangename werkomgeving, zeker als er meerdere mensen gebruik van maken.
Amida is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van uw kostbare kantoor apparaten. Voor organisaties en particulieren!

Naast reiniging en onderhoud kunnen wij snel en meestal bij uw organisatie of bij u thuis defecten aan uw apparatuur verhelpen en hebben wij voor de veel type printers de slijtdelen zoals pick-uprollen en fixing units op voorraad.
Amida Service, ook voor uw problemen met randapparatuur.

Als u problemen heeft met bijvoorbeeld de installatie van een draadloos netwerk of als de installatie van een apparaat niet lukt, dan kan Amida u ook daar bij helpen!

Services

  • Online offerteaanvraag
  • Online storing melden

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Amida Service Noord Onderhoud En Reparatie It Apparatuur
De Oeverloper 57
8251HG Dronten

+31 (0)321 337924

Links

Website

Deel deze pagina

Amida+Service+Noord+Onderhoud+En+Reparatie+It+Apparatuur img