Credit Tools

Credit Tools

Credit Tools ontwikkelt en implementeert Credit- en riskmanagement software.
Dat doen we al meer dan tien jaar, met een team van ruim 35 gedreven en betrokken specialisten, voor ruim 4.000 eindgebruikers van meer dan 300 organisaties in twintig landen met een jaarlijkse gezamenlijke cashflow van meer dan 125 miljard euro.

Jaarlijks investeren wij meer dan 25.000 manuren in de nieuwste technologiën en functionele oplossingen. Credit Tools is al jaren Microsoft Certified Gold Partner, en maakt zoveel mogelijk gebruik van industriestandaarden.

Onze software richt zich op de gehele “order to cash” cyclus; van klantacceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, betalingsverwerking, tot en met gerechtelijke incasso. Zowel voor B2B als B2C en dat voor iedere branche. Door de modulaire opbouw kunt u onze software voor alleen een bepaald deel van uw procesketen inzetten of kunt u een complete "invorderstraat" inrichten.

Wij zijn geen gewone automatiseerder. Het management van Credit Tools bestaat ervaren credit management mensen, aangevuld met IT-specialisten. Kennis van het vak gekoppeld aan kennis van software. Oplossingen gebouwd aan de hand van de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Wij kennen het vak, wij spreken de taal. Daarom denken we graag met u mee. En zeker niet onbelangrijk: we doen wat we beloven!

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Credit Tools
Oude Bosscheweg 13
5301LA Zaltbommel

+31 (0)418 576030

Deel deze pagina

Credit+Tools img