Petit verbindt

Gesloten op zondag

Toon openingstijden

ictbedrijven - Petit verbindt - kaartoverzicht

Petit verbindt

Wij zien een wereld waarin mensen en bedrijven op een andere manier met elkaar communiceren. Met behulp van de modernste technieken kunnen we meer informatie delen. Deze wereld biedt nieuwe mogelijkheden voor bedrijven. De computer van kantoor past in een broekzak. De beveiliging van uw bedrijfspand ligt op uw nachtkastje. Petit verbindt mensen en bedrijven met een totaalpakket aan telecomdiensten, beveiligingsapparatuur en IT oplossingen.
Petit onderscheidt zich op een aantal punten van andere aanbieders. We hebben de kennis in huis om uw wensen om te zetten in een totaaloplossing. We installeren en repareren zelf de apparatuur. Wij voeren producten van merken, waarvan wij weten dat ze betrouwbaar zijn. Daarbij behouden we wel onze onafhankelijke positie, zodat we een eerlijk advies kunnen uitbrengen gebaseerd op kosten en baten over de gehele levensduur. Met onze service bent u bovendien altijd verbonden.

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 18.00
dinsdag8.00 - 18.00
woensdag8.00 - 18.00
donderdag8.00 - 18.00
vrijdag8.00 - 18.00
zaterdag9.30 - 16.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Petit verbindt
Stationstraat 59
6361BH Nuth

+31 (0)45 5242324

Links

Website
-

Deel deze pagina

Petit+verbindt img