Iris Automatisering

Iris Automatisering

Iris Automatisering in Leunen in Limburg ontwerpt, implementeert en onderhoudt computernetwerken, typisch 30 tot 300 werkplekken groot. Beheersdiensten zijn bij Iris vergaand geautomatiseerd in een beheersomgeving waar ticketing, audit, patching, rapportage e.d. volledig zijn geintegreerd.

Natuurlijk heeft ook de klant hier toegang toe. Werkplekken zijn volledig gevirtualiseerd, zodat centraal, zonder hulp op locatie, volledige installatie van een PC in minder dan 20 minuten en updates organisatiebreed in enkele minuten worden uitgerold. Uw wensen zijn in no-time gerealiseerd, met onze persoonlijke aanpak en veel aandacht voor u en uw bedrijfsprocessen.

Iris is wereldwijd een van de eerste bedrijven, die werkplekken 100% virtualiseert. Deze geheel nieuwe vorm van werkplekvirtualisatie heeft de beheersvoordelen van concepten als terminalserver/RDP en VDI maar niet de nadelen. Geen traagheid, gebruiksbeperkingen en grote investering in servers en datacommunicatie, maar draaiend op de eigen PC en onafhankelijk van een internetverbindin

Iris Automatisering opereert al 25 jaar als totaalleverancier van IT-oplossingen in Limburg en Noord-Brabant. Core business is design, implementatie en onderhoud van middelgrote netwerken, typisch 30 tot 300 werkplekken.
Afnemers zijn vooral (semi-)overheid, industrie en zakelijke dienstverlening, die professionele eisen stellen aan hun IT-omgeving en hun partners. Iris profileert zich dan ook met een hoog kwaliteits- en kennisnivo, accenten op betrouwbaarheid en korte communicatielijnen met oog voor U en uw business.

Iris voert ICT-projecten uit, compleet (A-Z), turn key, fully managed en in nauw overleg met u en uw organisatie. De nadruk ligt op beheer en onderhoud. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en veel aandacht voor uw bedrijfsprocessen. ICT is immers ondersteunend hiervoor. Ons streven is dan ook, in een duurzaam partnership uw bedrijfsprocessen op een hoger niveau te brengen en te houden.

Met Iris creëert u écht 1 verantwoordelijk aanspreekpunt voor uw hele ICT, zonder voorbehoud, van management tot en met "handjes" op de werkvloer, inclusief 100% afstemming met randgebieden.

Iris werkt met een wereldwijd uniek concept voor werkplekvirtualisatie, zonder de nadelen van concepten als terminalserver/RDP en VDI.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Iris Automatisering
Albionstraat 10
5809AD Leunen

+31 (0)478 554554

Links

Website
-

Deel deze pagina

Iris+Automatisering img