IT Bite

IT Bite

IT Bite is een ZZP onderneming in de gemeente Dronten met een IT dienstverlening die zich voornamelijk richt op de bedrijven en stichtingen in de provincie Flevoland en aanliggende provincies. IT Bite is als freelancer inzetbaar voor kort of langduriglopende projecten, maar ook voor zzp werkzaamheden. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Hans Vermaak. Met meer dan 10 jaar ervaring opgedaan bij een van de grootste leading ICT bedrijven ter wereld (EDS) heeft Hans Vermaak de nodige expertise en ervaringen opgedaan in het succesvol uitvoeren en afronden van IT projecten, maar ook voor het onderhouden van uw deskside-omgeving, serverpark en netwerk bent u hier aan het goede adres.

Enkele voorbeelden van mogelijke dienstverlening;

Implementatie van VMWare omgeving. (reduceer uw serverpark en bespaar fors op uw stroomrekening)
Uw mail altijd bereikbaar met behoudt van uw domeinnaam door het gebruik van Google Apps. (Voor scholen is er een volledige en gratis versie beschikbaar)
Intergratie van Druva inSync backup software. (geen dataverlies meer door diefstal en verlies van uw laptops of desktops)
Laptop of desktop omruil projecten. (eventueel kan het basis image door IT Bite worden verzorgd)
Implementatie van Microsoft Active Directory omgeving. (alsmede het beveiligen van u fileserver en applicatieservers door security groups)
Verhuisprojecten, IT Bite zorgt dat u weer snel aan de slag kunt op nieuwe adres. (Meeste internetproviders hebben minimaal 6 weken nodig, begin dus op tijd met regelen!)
Installatie en beveiligen van Windows Servers.
Licentiecheck en licentiebeheer. (Betaald u wel voor al uw software? of wacht u liever op een BSA controle, inclusief boetes?)

Services

  • zie mijn website voor meer informatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De ictbedrijf-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

IT Bite
Het Korhoen 3
8251MH Dronten

+31 (0)6 41170114

Links

Website

Deel deze pagina

IT+Bite img